Sex RandkiSex Randki

Polityka prywatności

Postanowienia ogólne

Dane osobowe Usługobiorcy (Klienta) są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. Nr 133, poz. 883 ze zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.)

Wszelkie dane zbierane przez administratorów serwisu Meegusto.pl są przetwarzane zgodnie z literą prawa. Każda z informacji została zebrana w celach zgodnych z prawem i nie jest dalej przetwarzana w żaden sposób, a szczególnie taki, który mógłby w jakikolwiek stopniu narazić interesy osób, których te dane dotyczą. Meegusto.pl dokładają szczególnej staranności w celu ochrony danych osobowych.

Zakres zbierania danych

Informacje nieosobowe – zbierane są automatycznie do celów administracyjnych i na ich podstawie tworzone są statystyki i wszelkie analizy związane z ruchem na witrynie Meegusto.pl

Informacje osobowe – zbierane są jedynie w sposób jawny i po uzyskaniu przez serwis wyraźnej zgody Użytkownika. Użytkownik ma prawo do swobodnego ich przeglądania, modyfikowania lub usunięci w każdym momencie. Informacje osobowe nie są przekazywane przez serwis podmiotom trzecim bez zgody właściciela.

Pliki cookie

Serwis Meegusto.pl wykorzystuje pliki cookie. Pliki cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu Użytkownika. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Stosujemy pliki cookie i podobne do nich technologie w celu tworzenia statystyk, które pomogą nam w ulepszaniu serwisu i aplikacji poprzez dostosowanie go do sposobu w jaki Użytkownicy z niego korzystają. Dzięki cookies możemy lepiej dostosowywać zawartość serwisu do preferencji jego Użytkowników oraz optymalizować korzystanie ze stron internetowych, dzięki czemu możemy zapewnić Użytkownikom jak najlepszy odbiór treści poprzez m.in. rozpoznanie ich urządzeń.

Wykorzystywane rodzaje plików cookies:

Pliki służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania.

Wydajnościowe, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych i aplikacji.

Funkcjonalne, czyli takie, które pozwalają witrynie zapamiętać wybrane przez Użytkownika ustawienia i spersonalizować jego interfejs.

Statystyczne, służące do zliczana statystyk dotyczących stron internetowych.

Zarządzanie ustawieniami przeglądarki

Serwis Meegusto.pl dla poprawnego funkcjonowania nie wymaga akceptacji plików cookies i ich wyłączenie w żaden sposób nie wpłynie na funkcjonalność strony i sposób wyświetlania treści.

Istnieje możliwość całkowitego wyłączenia plików cookies z witryny w opcjach przeglądarki internetowej lub poprzez wybranie odpowiedniej opcji w programach typu firewall, jednak należy mieć na uwadze, że tego rodzaju działanie uniemożliwi pełne wykorzystanie serwisu.

Szczegółowe informacje dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Istotne techniki marketingowe

1. Operator stosuje analizę statystyczną ruchu na stronie, poprzez Google Analytics (Google Inc. z siedzibą w USA lub Google Ireland Ltd. z siedzibą w Irlandii, Polityka ochrony prywatności Google jest dostępna pod następującymi linkami: https://policies.google.com/privacy oraz https://policies.google.com/technologies/partner-sites. Operator nie przekazuje do operatora tej usługi danych osobowych, a jedynie zanonimizowane informacje. Usługa bazuje na wykorzystaniu ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/.

2. Operator stosuje rozwiązanie badające zachowanie użytkowników poprzez tworzenie map ciepła oraz nagrywanie zachowania na stronie. Te informacje są anonimizowane zanim zostaną przesłane do operatora usługi tak, że nie wie on jakiej osoby fizycznej one dotyczą. W szczególności nagrywaniu nie podlegają wpisywane hasła oraz inne dane osobowe.

Pytania dotyczące ochrony prywatności

W przypadku pytań dotyczących Zasad ochrony prywatności lub przetwarzania danych przez Meegusto.pl, a także w celu dowiedzenia się jakie dane osobowe są przechowywane, prosimy skontaktować się z administracją serwisu poprzez formularz kontaktowy.

Secured By miniOrange